Любовницата на Слави Трифонов показа новия им луксозен палат

Слави Трифонов

Нов баровски дом има кралят на тв чалгата и татуиран пишман политик Слави Трифонов. Това разкри последната му официална любовница – Мартина Джорджевич, която му прави компания вече 5 години.

25 години по-младата от учиндолеца блондинка публикува в социалните си мрежи снимка от новата им спалня. От фотото се вижда, че любовното им гнездо всъщност е къща палат с огромни високи прозорци, двор и висока 2 метра ограда, обрасла с жив плет. Мартина обаче не издава повече подробности за местоположението на резиденцията на Трифонов, която по всяко вероятност е или в София, или в околията на столицата.

Скъпарският имот е поредният в списъка на Дългия, който през миналата година успя да продаде едно от най-луксозните си жилища, а именно гигантския си мезонет на столичния бул. „България“. Трифонов се раздели с жилището, което бе обзаведено с вносен камък и екзотично дърво, дизайнерски мебели, будоар с джакузи, собствен фитнес център и личен асансьор, срещу 4 милиона лева. Апартаментът разполагаше още с няколко спални, хол колкото четиристайно жилище от 130 кв., помещение за прислуга и балкони с панорама към Витоша. Едва ли новото имение отстъпва по екстри на мезонета, който мутрочалгарят продаде заедно с цялото си обзавеждане.

Като всяко замогнало се парвеню, освен че се движи с охрана, той продължава да ползва прислуга, въпреки че изгората му не работи по негово настояване. Бившата фитнес инструкторка Мартина живее като примадона, кара луксозни коли като на Трифонов и запълва времето си с шопинг и обиколки по елитните заведения в София.

Та същият този баровец и чака-рака месия предизборно влиза в ролята на загрижен за бедните и онеправданите, но тъй като е обикновен дилетант, няма да получи „Оскар“.

Мартина показа спалнята на Трифонов

Мартина позира на двора



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ