Вики от „Мастило“: Аз и съпругът ми набихме нагли крадци

Вики Терзийска, Мастило

Двама мъже са се опитали да откраднат часовника на съпруга на певицата Виктория Терзийска, добила популярност като Вики от група „Мастило“, докато са на почивка в Барселона. Това съобщава дир.бг.

Терзийска и съпругът й Петър Величков, заедно с двете дъщери – Маргарита и София, са преживяли истински екшън, при това посред бял ден. Бившата съдийка от „Гласът на България“ описа случилото се като „вдигаща адреналина, но неприятна емоция…“

Ето какво сподели тя:

„Имахме няколко чудни дни в Барселона с Петър. Опитваме се да крадем по два, три дни само за нас двамата. Случиха ни се хиляди приключения от кулинарни, до вдигащи адреналина!“, пише певицата към своя снимка в личния си Инстаграм акаунт.

По-късно тя разкри, че семейството ѝ се е озовало в опасна ситуация, тъй като е било нападнато от двама мъже, които се опитали да ги оберат на улицата.

„Тук се усмихвам насила. Само 20 минути преди този кадър бяхме нападнати от двама здравеняци, които искаха да откраднат часовника на Петър! Не успяха. Набихме ги. Сега ми е смешно, но тогава се чувствах ужасно“, разказа тя.

„Оказа се, че в града върлуват много банди от крадци, дърпат чанти, скъпоценности, всичко, което блещука! Затова оставете тези неща в хотела, ако сте накичени, има сериозен шанс да ви нападнат!“, предупреди Терзийска.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ