Щерката на Азис: Тате за 15-я рожден ден искам силикон. Той: Няма да отглеждам парцал

Азис

Азис ревностно крие порасналата си вече щерка Рая от светлините на прожекторите и е делегирал възпитанието на девойката на майка й Галя, за да я държи далеч от изкушенията на шоубизнеса. Младата дама обаче го изненадала тези дни, като пожелала за подарък за предстоящия си 15-и рожден ден известният й татко да ѝ купи силиконов бюст.

Васко, който го дава много разчупен пред камерите и сам е претърпял десетки хирургически интервенции, обаче реагирал като истински баща – тиранин, твърдят близки до звездата.

„Аз няма да отглеждам някой парцал, да не си Сузанита да пробиваш с бюст и задник? Като станеш пълнолетна, прави каквото искаш, но докато си под моя покрив ще залягаш над учебниците“, беснеел иначе изключително обраният и добродушен изпълнител.

Амбициите му били Рая да стане първият член на фамилията, който ще завърши висше образование. Самият Азис едва е изкарал 6-и клас и въпреки природния си интелект цял живот се чувствал отчасти неудачник заради липсата на формални знания, пише HotNews.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ