Мобилни полицейски екипи влязоха в места, забравени от Бога, там…

Полиция патрулка

В изпълнение на плана за противодействие на конвенционалната престъпност на МВР, въведената от ръководството на ОД на МВР във Варна организация, целяща по-активно присъствие на полицейски служители в малките населени места в областта, продължава да дава своите резултати, съобщават от полицията.

Сформираните мобилни екипи за посещения в населени места без постоянно полицейско присъствие, с участието на служители от отделите „Криминална полиция” и „Охранителна полиция”, продължават по график да реализират срещи с жители на населените места и представители на местната власт, по време на които могат да бъдат поставени актуални проблеми и да бъдат подавани сигнали за престъпления или различни нарушения.

За първото шестмесечие на 2018 година са сформирани 37 мобилни екипа, които са извършили 157 посещения в 98 населени места без постоянно полицейско присъствие.

При посещенията са получени 34 сигнали за престъпления и нарушения, по които са предприети необходимите законови мерки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ