Малоумщина! Бременната Преслава рискува живота на бебето си от срам! Вижте докъде се докара… (СНИМКА)

Преслава

Преслава крие бременното си коремче. Поп фолк изпълнителката трябва да роди първото си дете само след месец. Тя обаче изпаднала в паника от качените килограми. Затова Преси прибягва до любимата на много звезди програма „Фотошоп“, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“.

Преслава била доста комплексирана от външния си вид преди десет години и не искала даже да си спомня как изглеждала тогава. Певицата отслабнала с много лишения и много тежки и упорити тренировки. Изключително бавно и с огромни усилия поп фолк изпълнителката успяла да се отърве от излишните килограми. В рамките на 5-6 години тя свалила около 20 кг.

Поддържането на теглото било толкова трудно за Преслава, колкото и отслабването. Тя избягвала вредните храни, както и сладко, пържено, мазно. Чувството на глад Преси притъпявала с голям брой цигари.

Всичко се променило при срещата й с Павел. Той бил доста добър готвач и глезил своята любима постоянно. Така Преслава постепенно започнала да си възвръща загубените килограми. След като забременяла певицата качила още няколко килограма от бременността и съвсем се отчаяла от вида си.

Тя обаче много бързо се взела в ръце и започнала да тренира много повече от преди. Преслава се върнала и към железния си хранителен режим. По този начин певицата си мислела, че помага и на детето. За 8-те месеца от бременността си Преслава качила само 6-7 кг., което е изключително малко и много вредно както за майката, така и за бебето.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ