Партиите си правят гавра с Русе: охраната на Слави, милиционерско внуче, мека китка

7 Dni Bulgaria29.06.2021
стефан тафров

Партиите очевидно не гледат сериозно на Русе като избирателен район, ако не броим ГЕРБ. Поне за това говорят водачите на листи на тези избори.

Партията на Станислав Трифонов пак залага на Светлин Стоянов. На предишните избори „новото“ лице хвана декиш и градът край Дунава е единствения спечелен от ИТН, макар и със символична разлика от стотина гласа.

След това обаче имиджът на Стоянов тотално се срина. Поне този на русенски политик.

В Народното събрание охранителят, грижещ се сега за „обезпечаването на Слави Трифонов“ не се изказа нито веднъж! Не влезе в комисия, не засегна проблема с отравянето на Русе, не се показа веднъж на светло.

Всъщност, показа се. Повикаха ги спешно на заседанието в бутафорната комисия на Мая Манолова, да пазят кошаревския й свидетел Илчовски от снимащите го гербери. От там е и единствената парламентарна снимка на Стоянов – като гръб на Илчовски.

БСП напук на слабия си изборен резултат, отново слага в Русе за водач Крум Зарков. Внукът на злокобния милиционерски генерал Кацамунски е опозиция на Корнелия Нинова и изглежда тя нарочно го прати край Дунава, белким се удави там с още по-лош резултат. След което окончателно да си разчисти сметките с него.

Припомняме, че единственото, с което политикът Зарков е известен към момента е идиотската му реплика в тв-ефир, че с ченгетата на дядо му бистрили как да се гаврят с демократите в лагерите.

От облизващите се за власт партии, единствено ДеБъ направиха рокада на водача. Такъв вече е домакинът на легендарните мъжки оргии във френското посолство – Стефан Тафров. Ортодоксален соросоид, той се е заел със задачата да превърне Русе в джендърско сборище. Неслучайно мъкне винаги със себе си оргиизирана агитка от всякакви момченца. Което би трябвало да е доста отблъскващо за русенци, видят ли мотопедизираната банда на Стефи.

Като че ли единствено ГЕРБ гледа с уважения на славния ни български град. За втори поредни избори там за водач на листа е издигнат най-успешния спортен министър в историята на България – Красен Кралев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ