ГЕРБ алармира, че коалиция „Румен Радев“ е направила нещо ужасно днес, само за няколко часа

7 Dni Bulgaria29.06.2021
Тома Биков

Екс-депутатът от ГЕРБ Тома Биков направи на нищо служебно управляващите партии от коалицията „Румен Радев“.

Биков извади факти за апокалиптични проблеми, които се задават, заради некадърието на доста министри.

Вижте какво коментира:

Служебното правителство на Румен Радев, Има такъв народ, БСП и Демократична България реши да спре строителството на магистрала Хемус от 2022 година.

В същото време вицепремиерът Пеканов (Демократична България) се готви да спре софийското метро и проектите за изграждане на канализация в няколко софийски квартала.

Министърът на регионалното развитие Комитова очевидно не знаеше за спирането на магистрала Хемус и при липсата на Антон Кутев да ѝ помага, изглеждаше неадекватна.

Министърът на културата Велислав Минеков явно е решил да занули българското кино и упорито отказва да подпише правилника на Закона за филмовата индустрия. Последното означава, че вместо да има 40 милиона лева за кино през тази година, ще има 0 лева.

Партиите, които подкрепят служебния кабинет мълчат многозначително. Интересно ми е да чуя какво мислят Корнелия Нинова, Христо Иванов и Станислав Трифонов за тези важни решения.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ