Бойко размаза Слави и магарето му Тошко: Дръжте се уважително, че такива неща знам за вас…

7 Dni Bulgaria29.06.2021
64

„Вчера най-непринудено казах, че политиката е надпревара за идеи, затова ми е интересно какво е това другото на плакатите на Трифонов и предложих да дебатираме, ако е по-правилно ще ги подкрепим. Тошков отговорил: „С терористи не преговаряме“. Скъпи Тошко, гледах като ти нахлупиха феса как беше притеснен. И други неща гледах. Когато високи, дълги и силни се карат, дръж се настрана“, даде политически съвет бившият премиер.

„Да сравниш нас с терористи… Имаме наградите на всички антитерористични служби в света, от камината на Белия дом до Версай, в Иран, в целия свят е свирен българският химн. Когато бяхме изгряващи „терористи“, неговият вожд и учител Слави Трифонов дали го е знаел, когато ме е водил в Учин дол да се изфука пред майка и сестра си, че сме приятели“, попита Борисов.

Според него единствения спор, който е имал с Трифонов, е кой от двамата произхожда от по-бедно семейство.

„Той знаеше ли кой съм, когато ходехме на ресторанти, кина? Не говорете такива глупости, ето ви властта. Пазете се да не се взриви ГЕРБ във вас, защото такива неща знам, че няма да можете да намерите обяснение. Дръжте се уважително, както аз се държа с вас“, заяви Бойко Борисов във Варна.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ