Потресаващо! Извадиха 28 капсули кокаин от тялото на трафикант в болница в Русе!

Наркотици кокаин

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на пет участници в организирана престъпна група за разпространение и трафик на наркотици. В групата са участвали четирима мъже и една жена.

Едното от лицата е с постоянна мярка „Задържане под стража“ взета от СпНС, две от лицата са с мерки за неотклонение „Гаранция в пари“ и две са с „Подписка“.

Те са задържани на 6 август 2018 г. при специализирана операция на територията на област Русе и област Варна, съобщиха от прокуратурата.

Вижте последните актуални новини от България!

Направени са тринадесет претърсвания и изземвания на различни адреси. Иззети са пари в размер около 20 000 лв. и валута, електронни измервателни уреди-везни, както и наркотично вещество кокаин около 700 гр.

Чрез съответната медицинска намеса в болнично заведение в гр. Русе са извадени двадесет и осем капсули, всяка от по 15 грама кокаин, които са били в тялото на едно от обвиняемите лица. Наркотикът е бил с изключително високо качество.

Разследването продължава провеждат се разпити и други следствени действия.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ