В навечерието на изборите: Рашков с нова МВР чистка

Бойко Рашков

От днес със заповед на министър Бойко Рашков за директор на Областна дирекция на вътрешните работи в Ловеч временно е преназначен старши комисар Станислав Николов Великов. Той е бил представен пред ръководния състав на дирекцията от заместник-министъра на МВР Венцислав Катинов. Това съобщават от полицията в Ловеч.

Старши комисар Великов е роден през 1977 г. в Троян. Завършил е Академията на МВР, специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“. Има и придобита образователно-квалификационна степен магистър по право в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в Благоевград, уточнява БТА.

Започнал е работа като дознател в системата на МВР през 2004г. в РУ – Троян. От 2015 г. до момента е на длъжност главен разследващ полицай в отдел „Разследване“ при ОД на МВР – Ловеч.

Досегашният временно изпълняващ длъжността директор на ОД на МВР – Ловеч, Дончо Манов продължава работа в системата на МВР, посочват още от полицията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ