Премиерът избухна с нов лаф: Аз много обичам сериали, в момента гледам един, в който…

бойко борисов

„Аз много обичам да гледам сериали, особено американски. Сега гледам един, в който десетки полицейски банди действат в Щатите. Там всяка седмица има стрелби и убийства. Там се събират тези, които работят в криминалния сектор, агентура. За да научат какво става на улицата, трябва да станат по-близки с някой и да го вербуват. Там точно става разминаването. За съжаление ние не сме много по-различни като държава от тези, които са в Европа и Америка”. Това коментира премиерът Бойко Борисов във Варна по повод връзките на бивши полицейски шефове с тартори на престъпни групи.

Той определи решението на Корнелия Нинова за освобождаване на бенчо Бенчев като абсолютно правилно. Това е оздравително, защото останалите започват да си мислят, че рискът като ги хванат е голям, добави Борисов.

Премиерът припомни, че компроментираните шефове на полиция и затвори вече са уволнени. Той категорично отрече информацията, че предстои смяна на вътрешния министър.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ