Доган се сродява с футболен бос! Бременната снаха на Сокола – наследничка на милионерска фамилия

dogan-se-srodiava-s-futbolen-bos-bremennata-snaha-na-sokola-naslednichka-na-milionerska-familiia-1

Ахмед Доган прие за снаха дъщерята на един от най-известните и богати футболни мениджъри у нас – Николай Жейнов, узна HotArena.

Красивата Памела, която ще дари Сокола с първороден внук през зимата, произлизала от бургаско милионерско семейство, писа „Ретро“.

Нейният татко е сред най-успешните в бранша, но за разлика от конкурентите си, не обичал медийните изяви. Почти 20 години се занимавал с трансфери от цял свят, като сделките си в последните няколко извършвал извън пределите на България. Комисионната, която прибирал, била колосална, а успехите му го събрали със сина на прочутия италиански футболист Фабио Капело, с когото вече били съдружници.

И Доган, и Жейнов чакали с нетърпение появата на бебето и напрежение на кого ще бъде кръстено между тях не съществувало. Демир и Памела все още не били организирали нито годеж, нито сватба, без които според мюсюлманските обичаи в никакъв случай не може да се мине.

Щели да подпишат преди раждането, но купонът няма да е пищен, какъвто е бил на сватбата на Ахмед Доган навремето – той посрещнал 10 000 гости на стадиона в Исперих.

Младите са двойка от съвсем скоро. Влюбили са се преди около 3 месеца. Тя се е нанесла в луксозния му дом почти веднага и забременяла още от първия опит.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ