Млада жена намери чанта с пари на тротоара! Ето какво направи след минути…

money-levove2

25-годишна шуменка намери чанта с пари и лични документи и я предаде в полицията. На 9 август, преди обяд Дана Богданова се движила по улица „Изворна“ в шуменския квартал „Дивдядово“. Дана Богданова забелязала зелена дамска чанта върху тротоара.

След като не видяла никой наоколо, проверила и разбрала, че в чантата има лични документи и парична сума. Не се поколебала и веднага я донесла, за да я предаде в полицията. „Отворих да проверя какво има вътре в нея.

Изглеждаше, че е забравена, не изхвърлена. Видях, че има пари и лични документи на две жени. Нито за секунда не съм си и помисляла да задържа парите за себе си. Представяте ли си тези 160 лева да са единствените средства на някой до края на месеца?“ – обяснила пред полицейския служите 25-годишната шуменка.

В чантата имало лични документи на майка и дъщеря, 160 лева, рецептурна книжка и дебитна карта. Двете жени са издирени и поканени в полицията да им бъде върната загубената вещ. Оказало се, че живеят в трудности, и за тях парите били жизнено важни до следващата пенсия на 63-годишната жена, предаде Дарик.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ