Радина Кърджилова срина Донков със земята: Заряза го, взе си детето и се върна при родителите си…

Донков и Кърджилова

Радина Кърджилова и Деян Донков отново изживявали криза на връзката, която принудила актрисата да напусне за пореден път скандалджията.

Преди 2 седмици звездата на Народния театър си събрала багажа и си тръгнала от общия им домв центъра на столицата, който наскоро двамата успяха да купят и обзаведат като семейство.Освен един сак с багаж Радина взела и сина им Христо и избягала възможно най-далеч от Донков, за да може да подреди мислите си, писа „Ретро“.

И този път тя потърсила опора и спасение в своите родители, които й предложили да отидат заедно на море с детето. За първа година Кърджилова изневерила на любимото си място по родното Черноморие, а именно къмпинг „Градина“, където навремето пламнала любовта им с Деян.

Актрисата и родителите й избрали Синеморец, където наели малка къщичка в центъра на селото, където да им е спокойно и да има достатъчно място за малкия Христо, който обичал да играе навън.

На ресторантьорите направило впечатление, че Радина била толкова слаба, че изглеждала като болнава жена, напът да припадне. За сметка на това пък имала добър апетит и всяка сутрин заедно с баща й – художника Христо Кърджилов, посещавали най-голямата баничарница, откъдето купували закуски на килограм, айряни и бози, с които Радина заменила цигарите, бирата и твърдия алкохол, с които допреди да стане майка била неразделна.

По време на семейната ваканция, за която актрисата не уведомила половинката си, тя отказвала да му вдига телефона. Не му давала информация дори как се чувствало детето и засега нямала планове да се връща при него.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ