Скандал тресе СДВР! Ченге хем преведе бежанци през граница, хем държи наркотици у себе си!

chenge-sud

Полицаят от СДВР Владимир Стоянов остава в ареста. Това реши преди малко районен съд Карлово. Стоянов е извършил изключително обществено опасно престъпление. Той е обвинен в това, че е възпрепядствал органите на реда да извършат задълженията си по служба, и е помогнал на бежанци да пребивават на територията на България.

„При задържането на полицая в обувката му е намерено вещество, за което се предполага, че е наркотик. То в момента се изследва и ще бъде предмет на друго обвинение“, обясни наблюдаващият прокурор, цитиран от Блиц.

Припомняме, че 28-годишният полицаи бе хванат край Пирдоп след луда гонка и бягство от полицията в няколко града. Той е прекарвал 8 афганистански бежанци, които са влезли от Турция през Бургас и са пътували към София, за да отидат в Германия. След като се измъкнало на няколко пъти от полицейски патрули в няколко области на страната, ченгето зарязало бежанците в Карлово, като на всичкото отгоре и ги ограбило.

Зарязало ги в подбланския град без пари и вещи. В последната си дума пред съда Стоянов каза, че съжалява за стореното и че е направил всичко това от глупост, защото баща му няколко дни преди това бил излезнал от болница и нямал пари да си плати клиничната пътека.

„Ще свидетелствам срещу останалите и ще направя всичко, за да влязат те в затвор”, каза още полицаят, но отказа всякакъв коментар пред медиите.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ