Босия пак избухна: „Мислят, че всичко е изтрито, но аз имам уличаващи записи“

1920x1080

Провеждащият гладна стачка Николай Колев-Босия заяви, че ще представи уличаващи записи, свързани с арести на служители в агенция „Автомобилна администрация“ в Бургас. Колев ще направи това пред временната парламентарна комисия, създадена заради неговия протест, заяви самият той пред „Хоризонт“.

Днес е 59-тият ден, в който Босия протестира с искане за оставката на транспортния министър Ивайло Московски и разпускане на парламента заради корупцията при издаването на шофьорски книжки. Пред „Хоризонт“ Николай Колев свърза твърденията си със случая с арестувания бургаски автоинструктор, който чрез фалшифициране на лични карти уреждал явявания на шофьорски изпити вместо курсисти:

„В момента за арестите в Бургас на хората от ДАИ, които съвсем лесничко пробиха т.нар. „непробиваема електронна система“ на бялата стая – няма никакви записи, всичко е изтрито. И няма да мине, аз имам записи на всичко“.

Николай Колев-Босия допълни, че намира здравословното си състояние за добро.

снимка: Бтв



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ