Разкриха нова схема за цакане на туристи по Черноморието, сбогуват се с големи пачки

6405694-3x2-940x627

На какви ли не неща сме се нагледали по българското Черноморие. Някои хубави, други не съвсем. За нова схема за дране на туристи сподели Цветан Маринов пред Блиц.

Ето какво каза той:

„За първи път след 14 години реших да отида със семейството си на българското Черноморие отново“, с тези думи той започна писмото си, което изпрати до редакционната поща на медията ни. „Искам да споделя впечатленията си, някои позитивни, други за съжаление негативни. Разделихме почивката си на две части – седмица на хотел в Поморие и седмица в апартамент  в Свети Влас“, споделя Цветан.

„Разбира се за четиринадесет години много неща са се променили като инфраструктура, урбанизиране (асфалт, бетон и камък), все пак всичко изглежда подредено. До като не стигнем до плажа!“, пише още читателят, който изпрати и снимки, за да онагледи думите си.

„В Поморие ползвахме плажа срещу голям хотел. Чадър плюс два шезлонга струват 15 лева. Издават ти касова бележка срещу която можеш да ползваш услугата цял ден, без значение дали си тръгваш и се връщаш след 3-4 часа например. В Свети Влас първият ден, в който посетих централният плаж, беше след обяд  около 16 часа. Цената на чадър и два шезлонга беше 26 лв. Помолих за касова бележка но ми бе отказана. Попитах след като идвам в 16 часа и се налага да платя 26 лева мога ли да ползвам услугата и на другият ден или няма ли такса за половин ден, но се оказа че нямам никакъв избор“, споделя още той.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ