Истерия в офиса на Мая, Манолова крещи: Изхвърлихте ме от парламента, некадърници!

7 Dni Bulgaria09.07.2021
85

Истинска предизборна латинодрама е имало по нощите в офиса на Мая Манолова, научи медията ни.

Причината е, че според поръчано социологическо проучване за вътрешно ползване, Мутрите на най-младата комунистка в Кюстендилско имат 4,1 процента в момента. Това означава, че както миналия път, така и сега Манолова до последно ще трепери за топлото си местенце в Парламента.

Припомняме, че в последните няколко седмици Мая Манолова понесе няколко удара на тихия фронт. Известен автоджамбазин бе заподозрян, че пазарува гласове за нея, кандидат-депутат от „Мутрите“ й пък направо бе емнат от прокуратурата. За капак бе арестуван и друг измамник, който има куп снимки в профила си с кюстендилската Мадам Обща.

На последните парламентарни избори Мая Манолова се сдоби с неочаквано голям вот сред малцинствата, което накара мнозина да заподозрят, че зад нея се подава… Делян Пеевски. Случайно или не, но точно сега, когато „Магнитски“ удари по Шиши, страда и Манолова, която не може и да не додрапа до заветните 4 процента.

Всичко това очевидно изнервя Маноловица, която е крещяла в офиса: Изхвърлихте ме от парламента, некадърници. Ако страдам аз, ще страдате и вие“!

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ