Внимавайте със скоростта по аутобана! Вижте как за първи път хеликоптер ще кръжи и снима над магистралата!

Кат полиция

Пътна полиция засилва контрола над августовския трафик по пътищата към морето. За акцията на полицията по пътищата разкри премиерът Бойко Борисов във Варна.

Освен повече камери, за първи път над магистралата ще кръжи и хеликоптер.

„Пуснали сме радари за превишена скорост, купихме им най-добрите машини с фабрични видеокамери залепени, залепят се за теб и карат. Хеликоптери снимат, изкарали сме ги по пътищата. Ще се усети ефектът”, обясни премиерът.

От Пътна полиция обобщават, че ще бъдат спирани агресивни водачи и такива, движещи се без да спазват дистанция от другите автомобили.

А целта на хеликоптера е да вижда катастрофите и да предава информацията, така че да се отклоняват автомобилите и да се не образуват задръствания.

По пътищата ще има и служители на Контрол на общоопасните средства (КОС), които ще проверяват за оръжие и боеприпаси.

Пред журналисти премиерът категорично отрече информацията, че предстои смяна на вътрешния министър.

„Аз много обичам нощно време да гледам сериали, особено американски. Десетки полицейски банди действат в Щатите. И аз се удивих, но както виждате, всяка седмица в Щатите има стрелба и убийство. Там се събират най-често особено тези, които работят в криминалния сектор, агентура, за да научат какво става на улицата, с някого трябва да станат по-близки, да го вербуват и някъде там става разминаването.За съжаление не сме по-различни като държава от тези, които са в Европа, Америка, навсякъде“, заяви още Бойко БорисовЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ