Извънредно! Викат в съда голямата дъщеря на Митьо Очите! Тя ще свидетелства срещу… (СНИМКА)

Митьо Очите

Подземният бос Димитър Желязков-Митьо Очите пълни новинарските хроники през отпускарския август, но и през септември се очаква около него да е горещо.

Причина обаче няма да е само новото разследване срещу Очите и хората му, но и продължаващото дело в Специализирания наказателен съд срещу групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата.

Тази година започна процесът, свързан със стрелбата във „4 you” през лятото на 2016 г., когато Митьо Очите бе прострелян тежко, а гардът му Александър Алексиев-Сашо Водолаза – убит след глупава свада, пише Флагман.бг.

Според някои информации разправията тогава станала заради спор за паркомясто за кола от таксиметровата компания на голямата дъщеря на Митьо Очите – Станислава Желязкова, оперираща в района на Слънчев бряг.

Припомняме, че дни след стрелбата във „4 you” полицията задържа за разпит Станислава и приятеля й Велислав Попов.

През септември по графика на спецсъда трябва да има три заседания по делото срещу групата на Божо Кравата. На 10 септември е призована да се яви като свидетел и дъщерята на Митьо Очите, стана ясно миналия месец.

Междувременно в някои медии се появиха информации, че Станислава Желязкова е изчезнала след ареста на баща й в Турция. Причина за това може да е фактът, че тя е в напреднала бременност и може да роди всеки момент.

Припомняме, че самият Митьо Очите се яви като свидетел пред спецсъда в началото на месец май, като на влизане в залата клатеше заканително глава към Божо Кравата и хората му.
В ареста продължава да е подсъдимият като стрелец срещу Очите Георги Иванчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ