Развод, адв. Хаджигенов се разграничи от Мая Манолова

Мая Манолова и Николай Хаджигенов

Николай Хаджигенов официално се разграничи от действията на Мая Манолова, която е провела срещи с представители на „Има такъв народ“.

„Кабинетът и личностите в него нямат първостепенно значение. Първостепенно значение има какво и как ще се направи. Едва след това идва въпросът кой ще го направи. Имаше упреци: ДПС това, ДПС онова. Аз, както знаете, съм огромен фен на БСП – това е иронично, за всеки случай“, заяви Хаджигенов пред БНР.

„Ако не ме лъже паметта, Николай Василев не беше ли част от кабинет, в който взимаше участие и ДПС? Извинявайте за френския“, допълни още той.

Хаджигенов допълни, че е реалист и по-голям мечтател от Трифонов не бил виждал.

„Носят се на крилете на щастието, че са събрали 64 мандата в парламента, което е приказка просто“, присмя се Хаджигенов.

Припомняме, че след извънредните избори дни наред лидерката на „Изправи се! Мутри вън!“ призоваваше служебното правителство на Радев да стане редовно с мандат на някоя от партиите. След като обаче Лидерът на „Има такъв народ“ обяви състава на своето правителство, Манолова обърна палачинката и го поздрави с думите: „Браво на Слави и ИТН! Приветстваме решението на Слави Трифонов да предложи друг състав на кабинет. Това е стъпка в правилната посока към постигане на консенсус на партиите на промяната за общи действия.“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ