Щастливи новини сполетяха Григор Димитров на 17-ти юли

Григор Димитров

Разделени ли са Григор Димитров и Лолита Османова?

Този въпрос си задават от няколко дни феновете на българската звезда в тениса. Повод за подобни слухове е фактът, че двамата не се следват в Instagram. Според други Димитров и дъщерята на богаташ от енергийния бизнес са изтрили общите си снимки. Което не е съвсем вярно, защото кадрите, на които са заедно, са два. Първият бе на моста на влюбените във френския зимен център Анси, когато Григор и Лолита за първи път се показаха, а вторият бе пуснат от рускинята от кавказки произход няколко месеца по-късно.

В разговор на живо с фенове в Instagram Османова заяви, че все още са заедно с Григор. Според нея нашият тенисист се чувства отлично физически и тренира нормално.

Заради контузия в кръста Димитров не доигра мача си с Маркос Гирон (САЩ) в първия кръг на “Ролан Гарос”.

Лолита разкри също, че няма да пътува с Григор в Атланта, Вашингтон и Торонто, но смята да бъде при него в Синсинати и на откритото на САЩ в Ню Йорк.

Приятелката на българската звезда бе питана също за котката, с която Григор си пусна клип от Монте Карло преди време, както и за това какъв модел Ferrari кара. Отговорът за автомобила бе Pista.

Димитър Кузманов отпадна на 1/4-финал на турнира от категорията “Чалънджър” в Яш (Рум) с награден фонд 88 520 евро. Рекордьорът на България по победи за националния отбор в купа “Дейвис” отстъпи 0:6, 6:3, 3:6 на бразилеца Фелипе Мелигени Родригеш Алвеш. Кузманов се пребори за втория сет, въпреки че изоставаше 0:2. Голямата цел на Мико до края на сезона е участие в квалификациите на US Open, след като вече го направи в откритото на Франция и на “Уимбълдън”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ