След като започна да изкарва по 25 бона на месец, няма да повярвате на кого вдигна среден пръст Рачков

Димитър Рачков

Димитър Рачков вече отказва да води частни партита и рядко приема оферти да забавлява гости, разкри самият той.

На 45-годишния актьор, който доскоро прибираше 3 хилядарки на подобна изява, му писнало псевдобогаташи да го унижават, карайки го да се превъплъщава в различни герои от популярните му скечове. Гостите на подобни светски партита изобщо не обръщали внимание на Жоро Бекъма, и гледали пренебрежително на актьорските му изпълнения, пише „Уикенд“.

„Не искаме да общуваме с неприятни хора. Имали сме такива участия, престрували сме се… По тези частни партита има доста високомерни хора и никога повече на всяка цена няма да приемаме подобни предложения”, оплаква се Рачков. Доскоро комикът бе сред най-желаните водещи на партита в страната, изпреварвайки по хонорари и участия колегите си Краси Радков, Виктор Калев и Зуека.

Преди да се раздели с Господарката на ефира Мария Игнатова, фирмата на Магърдич Халваджиян предлагала екранния тандем в комплект като изпълнители на скечове и като конферансиета, затова преди да се разпадне, двойката не отказвала нито една оферта.

След разговор с шефа си, Митко поставил ултиматум и заявил, че кракът му няма да стъпи повече на парвенюшки сбирки с високомерна публика. От няколко години Рачков е звездата с най-високо заплащане в ефира на Нова телевизия.

Звездата на „Господари на ефира“ прибира около 15 бона на месец от заплата, снимки в сериалите „Откраднат живот” и „Полицаите от края на града”, както и от хонорари в тв реклами. Отделно интересът към моноспектакъла му „Забраненото шоу на Рачков” бил толкова голям, че билети се продавали чак за представленията през октомври. Комикът отдавна си е надвил на масрафа и прибира месечно поне 25 хилядарки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ