Христо Иванов поиска дълбока административна и смела съдебна реформа

Христо Иванов

Поздравявам ви затова, че започваме заедно да орем държаната нива. България е в криза, тя не е криза на аритметиката в партиите. Тази криза е благодарение на корупционния модел. Това заяви в декларация от името на ПГ на „Демократична България“ председателят Христо Иванов.

Иванов пожела Контактна група за подкрепа на служебния кабинет и здравните власти.

„Трябва да осигурим максимално бързо внасянето на Плана за възстановяване, не трябва да позволим парите да се откраднат“, каза още председателят на ПГ на ДБ.

Съпредседателят на ДБ поиска и актуализиране на бюджета, да се потърси и възможност за преизчисляване на пенсиите.

Акцент в програмата на „Демократична България “ ще бъде продължаване на промените в изборното законодателство, работата с българите в чужбина, елиминиране на лобизма, опазване на българското природно наследство, въздуха, инвестиции в културата.

„Партиите на промяната няма да имат значение без действия“, коментира Христо Иванов.

Съпредседателят на ДБ поиска дълбока административна и смела съдебна реформа. „За пореден път главният прокурор Иван Гешев го е страх да дойде, няма го на откриването на НС“, съобщи Иванов.

„Ще проведем разговори с абсолютно всички партии по темата за съдебната реформа, ще чуем мнението на всички“, разкри председателят на ПГ на ДБ.

Искаме управление на дълбоката промяна и нова страница за страната, призова Иванов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ