Арестуваха известен футболен бос в България, Бойко Рашков проговори

Бойко Рашков 1

Президентът на Витоша (Бистрица) Сергей Ташков е сред задържаните край село Сушица, община Симитли, заради бракониерство. Както вече стана ясно, бившият шеф на ДАНС Димитър Георгиев бе закопчан при акцията. Заедно с него и Ташков в полицията в Благоевград са отведени още двама човека.

Арестът е по сигнал за незаконен лов, а в един от автомобилите, с които се е придвижвала дружинката, е открит труп на диво прасе. При претърсването на автомобилите им са открити няколко ловни оръжия и голямо количество патрони.

Новината беше потвърдена и от вътрешния министър Бойко Рашков.

„Тази нощ той (б.р. – Димитър Георгиев) заедно с един друг действащ служител от ДАНС в правната служба, както и още двама души, с два джипа и с убито диво прасе в една от колите са заловени да осъществяват нощен лов. По случая е образувано досъдебно производство, което се разследва от Окръжна следствена служба – Благоевград. Младият действащ служител от ДАНС е колега на Бойко Борисов в спортния клуб Бистришки тигри (б.р. – визира Витоша (Бистрица)“, обясни Рашков на влизане в парламента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ