Разсекретиха състоянието на Емилия в болницата

Емилия

Преди броени дни Емилия преустанови всички си участия, но реши да запази в пълна тайна причината за налагането на това. Фантазията на нейните фенове се развихри и мнозина подозират, че чалга фурията е бременна. Други пък смятат, че вероятно е пипнала китайския вирус.

Един от почитателите на чалга фурията внесе яснота по случая и разби на прах и двете теории, които се въртят в мрежата. Истината се оказа съвсем друга и неприятна, а Емилия дори е приета в болница.

„Доколкото успях да разбера, е в болница поради натравяне. Не знам подробности. Да й пожелаем по-леко да пребори това премеждие и да се завърне жива и здрава при семейството си, както и с укрепнали сили на сцената“, споделя неин почитател.

Емилия към момента не издава подробности за състоянието си и дали наистина е получила някаква натравяне, но пък вероятно вече е по-добре, тъй като е активна в социалните мрежи. Тя поздрави любимия си Жорж Башур по случай неговия рожден ден.

„Отношението е нещо малко, но с голямо значение. Уважението е също толкова малко, но с трайно значение в живота ни. Любовта ли? Тя е за смелите. Тя е за търпеливите. Тя не винаги е лесна, но винаги си заслужава! Тя е просто ЛЮБОВ!!! Честит рожден ден на моята луда и истинска любов Жорж“, пише тя в мрежата по повод личния празник на нейния възлюбен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ