Цветанка Ризова демонстрира смелост, показа новия си мъж

Цветанка Ризова

Водещата на публицистичното предаване „Лице в лице“ Цветанка Ризова грее щастлива до нов мъж, пише „Галерия“.

Журналистката от Би Ти Ви дефилира с изискания господин в парка на двореца „Врана“, където поредната книга на професор Петър Стоянович – за цар Фердинанд, събра за премиера университетски преподаватели, журналисти, актьори и министри от правителството на НДСВ, начело с бившия проектопремиер на ИТН Николай Василев.

Ризова и кавалерът й общуваха с представителите на различните гилдии, а когато срещу тях нямаше насочена камера или обектив, нежно, но много дискретно докосваха ръцете си. По всичко личи, че романсът е в началото си, коментираха светските хроникьори. Дамите, които бяха дошли на събитието във Врана, веднага оцениха по достойнство визията на брюнета с посребрена брада – в елегантен тъмносин костюм, бяла риза без вратовръзка, но с артистична червена кърпичка в горния джоб на сакото, която кореспондираше с акцентите в минитоалета на Ризова.

Любопитството и интересът към личния живот на Цветанка Ризова датират отдавна, но градусите им сериозно скачат, след като преди време тя се развежда с бизнесмена Анатоли Георгиев след двайсетгодишен брак. Вече бившият съпруг, с когото Ризова и до днес е в нормални човешки отношения, е повече от интересна личност – той е от най-образованите и компетентни кадри на някогашния „Балкантурист“, ценител на изкуствата, меценат, колекционер, финансов консултант, съпрезидент в мощни търговски дружества. Когато се срещат за първи път, Ризова е все още съвсем млада репортерка, прохождаща в политическия ресор, въпреки че е гореща културтрегерка и дори Деян Енев хвали авторските й стихове.

Според градските легенди Ризова и Георгиев преминават към флирт в нoщния бap нa xoтeл „Caмoĸoв“ в Бopoвeц. Той веднага впечатлява госпожицата с интелект и джентълменство, а по-късно и с дарбата да води „долче вита“ сред сивия пейзаж на София от началото на 90-те. А когато Анатоли пита засуканата брюнетка с какво се занимава, тя му отвръща, че е чиcтaчĸa, за да тества нагласата му за стабилно общуване. Георгиев, естествено, не се хваща нито за миг на тази въдица и продължава да ухажва Ризова. Женят се няколко години по-късно. Когато синът им Георги поотрасва, използват всяка отпуска за пътешествия по света. Неслучайно днес наследникът има дипломи от Англия и работи в ситито на Лондон.

След като избира свободата, Ризова се залюбва с д-р Веселин Йолов. Двамата се сближават покрай концерт на Маргарита Хранова – добра приятелка на журналистката. Бързо откриват, че имат общи интереси – от музиката, през киното до спорта. Когато лекарят е свободен, редовно ходят на театър. Освен всичко друго анестезиологът е и страхотен кавалер, твърдят всички, които са свидетели на галантните му обноски из столичните салони. Ризова дори допуска да бъдат снимани като двойка, което не е в стила й. Самата тя много рядко позира за фотоси, а още по-рядко дава интервюта, посветени на собствената й персона. Месеци наред в медийното пространство се носи слухът, че Цветанка и Веселин се канят да изслушат заедно Менделсон, но в крайна сметка не стигат до олтара.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ