Саня Илиева проплака за Ники Илиев: Простреля ме в сърцето, но аз продължих напред…

Саня Борисова

Красавицата на родното кино Саня Борисова продължава да изживява края на брака си с Ники Илиев. Режисьорът я напусна след 6-годишно съжителство, което я смаза.

Хубавицата не спира да публикува в интернет колко е нещастна и как животът е бил толкова жесток с нея. Някои от последователите й се трогват, но други вече откровено се дразнят.

В Инстаграм тя публикува две снимки, над които намекна за мъката си. Над първата написа „Когато те прострелят в сърцето, но имаш силата да продължиш“.

Така Саня намеква индиректно, че някой (Ники) я е прострелял в сърцето. Тя обаче се изкарва силна и че е продължила напред.

Над втората снимка пък написа „Всичката любов, от която се нуждаем, е в самите нас.“ и по този начин разкри, че е сама в момента. Тя няма гадже и още страда по бившия си съпруг.

Илиев обаче не си губи така времето. Той вече е с друга и тя отново е негова колежка. Както е известно, отскоро актьорът живее с Даяна Ханджиева, която се прочу от сериала „Скъпи наследници“.

Разводът между Ники и Саня е вече в действие. Всички информации сочат, че той я е напуснал заради тежкия й характер. Тя постоянно му правела сцени на ревност и играела женски игрички, които му лазели по нервите.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ