Трагедията е голяма, самоубилият се офицер Манчев стягал сватба, чакал и бебе

Чешнегирово

Самоубилият се преди три дни в спално помещение на полигона „Ново село“ ст. лейтенант Тодор Манчев ще бъде погребан днес в 13,30 часа в родното му село Дебръщица, Пазарджишко.

Тодор Манчев е син на местния предприемач Илия Манчев, пише „Марица“.

Допреди да постъпи на работа към военните, е участвал заедно с баща си като съуправител в дружество „Енергия“ ООД. Фирмата е имала инвестиционно предложение за добив на подземни води чрез кладенец за разреждане (разхлаждане) на минералната вода от Варвара, община Септември за нуждите на малка ВЕЦ и хотел.

Бащата Илия Манчев е бил съдружник и във фирма за добив на пясък по поречието на река Тополница, а майката на старши лейтенанта е адвокат Димитрана Манчева. 31-годишният Тодор има сестра.

Трагедията с него придобива още по-големи мащаби, тъй като е чакал дете от бременната си годеница. Двамата даже били насрочили сватба за 20-ти август, поканили и гости за тържеството им в р-т „Родопско ханче“, село Варвара.

В родното му село Дебръщица хората още не могат да приемат самоубийството на Тодор за реалност. Местните не вярват на официалните версии, че случилото се няма общо с нахлуването на командоси в цеха до пловдивското село Чешнегирово преди месец.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ