Близнаците на Ева Веселинова и детето на Ася Капчикова от един мъж

Ева Веселинова

Сред известните дами у нас има две млади майки, които упорито продължават да крият имената татковците на децата им. Става дума за Ева Веселинова и Ася Капчикова – две очарователни популярни лица, които все още не са издали имената на бащите на техните бебета, пише Hotnews.bg.

Доскоро и двете не показваха лицата на децата си, а до ден днешен въпросът кой е баща на бебетата им, остава пълна загадка. Ева и Ася толкова категорично не издават нищо около мъжките си половинки, че това дори зародило слуховете, че двете двойки близнаци имали общ татко, допълва още медията, позовавайки се на информация на Lupa.bg.

Факт е, че откакто стана майка Капчикова държи семейството и дома си далеч от светлините на прожекторите, позволявайки си единствено да публикува по някоя и друга рекламна снимка, рекламираща даден продукт.

Според източници на Lupa.bg Ивиан и Ианик, както се казват децата на Ася, не са заченати инвитро и са еднояйчни близнаци. Таткото е млад мъж, чиято самоличност се пази в дълбока тайна.

От своя страна пък Ева Веселинова винаги е криела личния си живот, дори и преди раждането на децата си. Младата майка роди този април и също като Капчикова не разкриваше имената на децата си цели 40 дни.

Борис и Стефания са вече на няколко месеца, но известната им родителка, която все пак наскоро благоволи за покаже лицата им, продължава упорито да крие името на таткото.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ