Кристиан Костова стана жена: Толкова много се вълнувам!

Кристиан Костов

Няма граници и прегради пред Кристиан Костов – най-новата му визия е гейша.

Изпълнителят, който стигна рекордното за България второ място на конкурса „Евровизия“ преди няколко години, показа кадри от дръзка фотосесия, в която е трудно да бъде разпознат. Скрит под тонове руж, със силни сенки над очите, начервени устни, инкрустирани бляскащи бижута по лицето, Кристиан Костов в компанията на момиче, което е в същия стайлинг. Двамата са в крещящи кимона във всевъзможни цветове – синьо, жълто, червено, оранжево, розово, цикламено, пише роден таблоид, цитиран от Novini.bg.

„Толкова много неща се случват в момента в живота ми! Емоциите са като всепоглъщаща вълна. Чувствам, че съм точно там, където трябва“, похвали се Костов за новата визия.

Преди време изпълнителят призна че се бори с тежки паник атаки.

„Толкова е странно – всеки път когато погледнеш в нечий профил в Instagram, вие си мислите, че той или тя живее перфектно. Нека не забравяме, че това е просто само медийна платформа и всичко, които тези хора са пуснали не е реално. Напишете съобщение или се обадете на някой, който е бил наистина важен за вас преди, но сте се скарали и не си говорите, вече не сте приятели. Ние всички заслужаваме втори шанс“, разкри Крис, но така и не издаде повече подробности.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ