Важно за всички шофьори в столицата! Затварят напълно ключово кръстовище в центъра на София!

пътища

Булевард „Васил Левски“ ще бъде затворен днес и утре в района на Софийския университет „Свети Климент Охридски“ – заради ремонт.

Заместник-кметът по транспорта в София Евгени Крусев призова шофьорите да избягват района на Ректората, предаде БНР.

„Тази събота и неделя строителите имат 48 часа, за да реконструират напълно кръстовището и да се пусне движението по него. След което се пренасят към паметника на Васил Левски, където двете платна ще бъдат затваряни поетапно.

Тролейбусите и автобусите ще се движат по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, по ул. „Гурко“, както и по ул. „Георги С. Раковски“, където реално ще се организира тролейбусното движение, а вече в следващия етап от ремонта, в посока към паметника на Левски, когато се ремонтира булевардът, тролейбусите ще се движат на дизелови агрегати.“ – поясни той.

От понеделник започва ремонт на булевард „България“, където движението ще се осъществява двупосочно само в едното платно. Възобновява се обаче движението на трамвай номер 7 по булевард „България“.

В понеделник започва и ремонтът на булевард „Арсеналски“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ