Чалга звездата Гергана работи, като касиерка в хипермаркет

Гергана

Липсата на музикални изяви се оказа фатална за визията на певицата Гергана. Някогашната звезда, определяна като Барбито на попфолка, спираше дъха на мъжете, но днес е направо неузнаваема. След няколко опита да се завърне на върха, певицата се преквалифицирала в продавачка, пише таблоидът „Уикенд”, позовавайки се на информация от нейни колеги.

След раздялата си с „Пайнер” изпълнителката на „Губя те бавно” останала без участия и започнала да си търси друг начин за препитание.

В момента Гергана работела в голяма верига хранителни магазини. Клиентите на супермаркета в централен столичен квартал дори не подозирали коя е синеоката блондинка, която ги обслужва. Гергана маркирала хранителните продукти, без да се притеснява, че някой може да я разпознае.

Някогашната фолк звезда се подготвяла за мениджър на магазина, затова трупала опит, като преминавала през всички нива в йерархията. Преди да стане продавачка, тя за кратко се трудила и в музея „Земята и хората”. Преди 6 години се дипломирала в специалност геология в Софийския университет, но любовта ѝ към скалите и минералите така и не се превърнала в нейна професия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ