Публикуваха скрита до днес снимка на Слави Трифонов от мутренските времена

Слави Трифонов

В петъчния ден избухна голям скандал в Народното събрание (НС). В основата му бе служебният вътрешен министър Бойко Рашков. БЛИЦ припомня, че той говори за мутренските времена и отправи зловеща закана към бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Малко след това продуцентът Виктор Димчев разкри как целувката на Рашков и ген. Атанас Атанасов от „Демократична България“ (ДБ) взриви мрежата.

Сега обаче Димчев направи интересен паралел между Рашков, мутренските времена, за които той говори, и лидера на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов.

За целта той сподели снимка, на която Слави позира с пистолет в ръката, а засукани мадами се въртят около него. Не само това – за фон има и взривове.

„Автентична реклама от годините, когато Бойко Рашков беше млад държавен джедай и през него минаваха хората с пистолетите и взривовете.

Те това бяха времената на мутрите, ако сте забравили“, написа Димчев за снимката, която сподели.

Тя е рекламен постер на голям мобилен оператор от близкото минало. Мотото, над което позира Трифонов е: „Той – истинският мъж ползва мобифон“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ