Нора Недкова шокира всички! Отговаря пред детектор на лъжата за секс аферата с китаец за 300 лева (СНИМКИ)

Нора Недкова

Нора Недкова реши да докаже истината по шокиращ начин!

Плеймейтката Нора Недкова явно тежко изживява фалшивите чатове, които изтекоха от нейния откраднат телефон. Нейна приятелка я предаде и реши да излъже обществеността за някои неща.

Във въпросния чат се твърди, че Нора е правила секс с китаец. Информация, която я накара да се подложи на детектор на лъжата.

Заключението на полиграфа е, че Мис Плеймейт е нямала никакви сексуални взаимоотношения с китаец. Разбира се, това е очаквано, щом самата тя е пожелала изследването.

„Ето това вече не го бях очаквала от себе си!? Show must go on!
Много дълго време позволих да замесват името ми във всевъзможни истории. Слагам край на казуса и спекулациите!!!“ – написа Нора Недкова.

Тя беше доста разстроена от опитите да бъде злепоставена. Очевидно за своите 24 г. не се е научила да бъде над нещата и да не обръща внимание на хорската злоба.

„Много се опитаха да отнемат блясъка ми…
Но той е в очите ми и няма как да бъде заличен!!!??? …Никога:)“ – вайка се в мрежата плеймейтката.

Тя ще бъде част от „ВИП Брадър“ само след месец, така че не е зле да се научи да бъде по-силна и да не се впряга за всичко, което се носи като слух за нея. В противен случай може да рухне в Къщата, както е рухвала не една звезда там.

Вижте снимки от изследването!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ