Любимата жена на Слави Трифонов вдигна сватба

Люси, Андреас

Една от любимите жени на Слави Трифонов вдигна сватба. Става въпрос за певицата Люси, която спечели музикалния формат на Дългия „Музикална академия “Ку-ку бенд” – „Стани поп-фолк звезда”.

Певицата, която успя да запише дует с Трифонов и песента се превърна в тотален хит, най-накрая мина под венчило. Тя каза заветното „Да“ на дългогодишната си половинка Андреас. Наш репортер се добра до ексклузивна снимка на младоженците.

Празненството се е състояло в родината на певеца – Кипър, но към момента нямаме яснота дали са били поканени български техни колеги. Знаем, че са изключително близки с Джена и Соня Немска, които не са могли да пътуват по това време извън България.

„Слави е много сериозен, излъчва някакъв респект и всички се спичат пред него. Аз също в повечето случаи – също. Наистина е взискателен и такъв трябва да бъде – има голям екип и ако не е такъв, всички ще му се качат на главата, ще настъпи пълна анархия“, споделя Люси за Слави, който я направи разпознаваемо лице в страната, пише blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ