Ивана се завърна, започнаха да треперят

Ивана

Зашеметяваща визия и мощен творчески заряд показа Ивана с поредица грандиозни концерти. Преди дни изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи” препълни Летния театър във Варна, а скоро – на 6 август, ще е спектакълът й и в Бургас. Повечето билети вече са продадени. До края на годината изпълнителката планира големи самостоятелни изяви и в Пловдив и София, пише HotArena.net.

Най-силният момент в концерта й във Варна бе този, в който певицата трябваше да представи една от емблематичните песни в репертоара си, а именно „От извора”. В оригиналния видеоклип е снимано семейството на певицата – нейните родители и дъщеря й Теодора като малка. Но сега за първи път „От извора” се превърна в песен-посвещение, послание към човека, който винаги е бил пример и голямата опора в живота й, а именно нейният баща Тодор, който само преди няколко месеца без време напусна този свят, покосен от Ковид-19. „Моят баща беше… Моят баща Е едно огромно сърце, пълно с любов. Небето има голям късмет, че такъв добър човек вече е горе” – през сълзи сподели Ивана с многобройната публика, която експлодира в аплодисменти в подкрепа на любимата си звезда.

Феновете й пък изтъкнаха, че изглежда зашеметяващо.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ