Скандален! Веселин Маринов би шута на гаджето си на рождения си ден? Донжуанът се появи с нова жена!

Веселин Маринов

Естрадният трабадур Веселин Маринов върти жените като луд. Две години той спеше с Веселина Пеева от Добрич, но на рождения си ден преди седмица е бил забелязан с друга жена, пише Blitz.bg.

Тя е била нова тръпка в живота му и никому неизвестна. Веско отбелязал с нея своя личен празник номер 57. Двамата цяла нощ се забавлявали край морето.

Няма информация дали Веско е скъсал официално с Веса. Докато тя се поти в Албена, където е сервитьорка през лятото, той забива нови жени.

Именно факта, че блондинката трябваше да започне работа, говори за това, че певецът може би е приключил връзката си с нея. Това обаче не е потвърдено все още.

Той веднъж вече се опита да заблуди всички, че я е разкарал от живота си, но това се оказа лъжа. Направи го с ясната цел да успокои майка си, която я ненавижда.

Веселин Маринов по принцип е голям женкар, така че няма да е чудно просто да слага рога на Веселина Пеева. Точно това му поведение му докара два развода и един куп провалени връзки.

Припомняме, че Веса остави съпруга си и двете си деца заради изпълнителя на „Горчиво вино“. Виждаме обаче, че това сякаш не е било най-правилното решение.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ