Истината за постъпването на Слави Трифонов в болница

Слави Трифонов, Тошко Йорданов, Евгени Димитров

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов е бил приет в болница „Софиямед“ за контролен преглед след прекаран COVID. Това потвърдиха от лечебното заведение за „24 часа“, след като по-рано днес се появи информация, че шуменът е бил приет по спешност в болница.

В началото на април самият Слави обяви през профила си във Фейсбук, че се е заразил с коронавирус. Това беше и причината да се включи онлайн при старта на 45-ото НС, когато даде и дистанционно клетва като депутат.

След като счупи тазобедрена става през 2009 г., Слави Трифонов има постоянни проблеми с крака и периодично влиза в болница. Френският журналист Жан-Батист Шастан от Le Monde, който го интервюира неотдавна написа , че лидерът на ИТН бил „мъртвешки блед“ и не можел да стане от дивана, до който били подпрени патерици.

Преди дни и Татяна Дончева говори за здравословното състояние на Слави:

„Аз мога да си направя изводи от състоянието на Трифонов от това, което видях на записа, знаейки, че телевизия 7/8 има най-добрите гримьори. Ако най-добрите гримьори са произвели този вид на Слави Трифонов, работата не е добре“, каза Татяна Дончева пред бТВ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ