Митьо Очите се оказа модна икона! Вижте с какви дрехи беше облечен при ареста и колко се е изръсил…

Митьо Очите

Като модна икона се носи закопчаният в Турция наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите.

На разпространените кадри, на които Очите е воден от местни полицаи се вижда, че макар и духнал набързо в чужбина, несебърският Ал Капоне е напълнил куфара си с маркови дрешки. За да се облече от глава до пети със скъпарски парцалки, той се е изръсил с хиляди евра.

На краката му греят синьо-черни неопренови маратонки от любимата на мутрите марка „Долче и Габана“. Проверка на „България Днес“ показва, че Очите се е изръсил минимум с около 700 евро, за да притежава тузарските маратонки. Преди дрехите за Очите дрескодът има само едно име – „Филип Плейн“. Несебърският бандит е като рекламно лице на марката, заедно с плеймейтката Николета Лозанова.

На кадрите се вижда, че Митьо носи спортен елек за джогинг на любимия си немски дизайнер, Черно-белият шушляк е с принт на логото на „Плейн“ по цялата дреха. Моделът без ръкави може да се открие на цени между 200 и 800 долара.

Отдолу е с бяла тениска с черно стилизирано фигурално бие. Цените на модела варират от 100 до 500 долара. Желязков се появи с тениска „Плейн“ преди няколко месеца, когато дойде да свидетелства срещу смъртния си враг – Божо Кравата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ