Цветан Василев: Зад Слави виждам хората, които инсталираха Пеевски

Цветан Василев

Причините т. нар. партии на протеста да не направят мнозинство още на предните избори, са различни, казва пред Явор Дачков укриващият се в Сърбия бизнесмен Цветан Василев.

Обвиненият в източването на собствената си банка КТБ чрез кухи фирми дава просторно интервю пред Дачков, публикувано в „Гласове“.

„Да започнем с това, че самите партии на протеста не са еднозначни. Очевидни са определени влияния върху ИТН на Слави Трифонов от същия спектър, който преди изтласка Пеевски напред. За мен няма никакво съмнение, даже намирам познати муцуни там. Заложили са на няколко коня, за да опитат да се предпазят. Те Пеевски са го жертвали, няма как да го спасят, освен да го канонизират по техните си мюсюлмански канони“, казва Василев.

„Несъмнено върху Слави оказват влияние. Част от избраните му депутати си е направо номинация на тези, които представляваха Пеевски преди това.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ