Публикуваха скрити снимки на Рени след лифтинга

Рени, Есил Дюран

Фолк певицата Рени е неузнаваема след като се подложи на редица процедури за разкрасяване. За разлика то колежките си, тя не крие какво прави по лицето си и дори сподели колко приятна може да е за една жена тази процедура. Изпълнителката на хита „Като птица“ си направи лифтинг на лицето, а резултатът е феноменален. Певицата успя да смъкне десетина години от лицето си. Рени се довери на д-р Влади Събев и д-р Ганка Младенова за пълен лифтинг на лицето, който се оправи с мезоконци, а не оперативно, какво сме свикнали да чуваме. Процедурата продължава около 45 минути, а с поставянето на топикален крем – около час и половина. Рени е сложила и един милилитър хиалуронов филър в устните. Идеята е да се подчертаят и вдигнат връхчетата на самите краища на устните, които с годините падат.

„Резултатът беше мигновен. Веднага се погледнах в огледалото и си пролича, че формата е вече друга. След време ще продължи опъването на кожата, веждите са леко опънати, носът е леко прибран“, доволна е Рени от резултата.Почитатели на певицата пишат на стената й във „Фейсбук“, че е достатъчно красива и запазена, че да се подлага на подобни интервенции. След като видяха, обаче, че процедурата е съвсем безобидна и няма оперативна намеса, всички се прехласнаха и се заканиха да последват примера й.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ