Спряганият премиер от ИТН е бил в борда на фирма, купена от майката на Пеевски

Петър Илиев

Спряганият за кандидат-премиер от ИТН Петър Илиев е бил в борда на директорите на Краун Медия, преди фирмата да бъде закупена от майката на Делян Пеевски, Ирена Кръстева, съобщава „bird.bg“. Като допълнение Илиев е бил и в управителния съвет на ТВ7 в периода 2006-2007, където в момента се помещава телевизията на неговия лидер в крайния квартал „Левски Г“.

Освен с връзки с Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева, Илиев е част и от две пловдивски масонски ложи – „Пълдин“ и „Слънце“, които са част от Обединена Велика ложа на България. Соченият за кандидат-премиер от партията на Слави Трифонов стартира своята кариера от ложата на бившия главен прокурор Сотир Цацаров Сдружение „Ложа Слънце Ориент-Пловдив“.

Както стана ясно, Петър Илиев е основател и председател на няколко бизнес организации – Канадско-българската търговска камара, Българската икономическа камара и Карибско-българския бизнес клуб. Бил е зам.-председател на Британско-българската търговска камара. Петър Илиев е почетен консул на офшорната зона Барбадос и ръководи Консулството на Барбадос в Република България.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ