Извънредно! Арестуваха капитана на рибарския кораб! Пиян ли е бил? (СНИМКИ И ВИДЕО)

Арестуваха капитана на лодката

Капитанът на малкото рибарско корабче, което бе изхвърлено на плажа в Крайморе е отведен в Четвърто РУП-Бургас, за да се установи дали не е бил пиян по време на инцидента, научи Флагман.БГ. Външният му вид подсказвал, че май е прекалил с алкохола, категорични са свидетели.

„Видяхме, че корабчето приближава към плажа. Нашите спасители му посочиха със знаци да спре. Той обаче не го направи. Единият от мъжете в корабчето скочи и тръгна към плажа, а другия съвсем изтърва лодката. Само бързата ни организация предотврати тежък инцидент”, разказа пред Флагман.БГ Николай Димитров – наемателят на плажната ивица. Той благодари на спасителите за безупречните им действия при евакуираните на плажуващите, защото по времето, когато корабчето е навлязлов опасната зона, в тази зона на водата е имало над 40-50 човека, включително и много деца. За секунди те са изведени от лайфгардовете, с което животът им практически бил спасен.

Според очевидци единият от мъжете изчезнал в неизвестна посока, а другият – капитанът, се държал безкрайно неадекватно – може да е бил пиян или много изплашен. Пред полицаите дал абсурдното обяснение, че доближил брега, защото искал да си купи нещо от магазина. Той е нямал никакво право да навлиза в залива, законът категорично забранява на подобни плавателни съдове да доближават първата шамандура.

Ако случайно това се случи, моряците е трябвало да се съобразят със знаците от спасителния пост, но те не са го направили.

След като капитанът е арестуван, спасителите са обезопасили лодката и в момента тя се е превърнала в атракция.

Очаква се собственикът й да си я вземе скоро, но нищо чудно това да се случи най-рано утре, защото ако бъде доказано наличието на алкохол в кръвта му, ще бъде задържан за 24 часа.

БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯКогато решиш да отидеш до супер маркета да си купиш БИРА????????????

Публикувахте от Мая Пепелянкова в Събота, 11 август 2018 г.

Видео: Мая Пепелянкова

Снимки: Флагман.бг



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ