Сашо Кадиев разби всички предразсъдъци! Събра в тройка бившата и настоящата жена

сашо кадиев„

Популярният актьор и тв водещ Александър Кадиев показа, че е в прекрасни отношения с бившата си приятелка Таня Тончева. Това е и майката на единственото му дете – момиченцето Кати.

Кадиев и Таня се засякоха на Черноморието, където актьорът е на почивка с новата си любима Ивелина Чоева. И всички заедно седнаха да обядват и да си поговорят, а малко след това Сашо пусна и снимки от приятната среща.

„Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!“, написа Кадиев към снимките с Ивелина и Таня.

Гордея се с теб, Саши, коментира емоционалното му обяснение майка му Катерина Евро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ