Не онемявай, ако в „Лидл“ попаднеш на тази касиерка! Да, тя някога печелеше за торби с пари

82

Липсата на музикални изяви се оказа фатална за визията на певицата Гергана.

Някогашната звезда, определяна като Барбито на поп фолка, спираше дъха на мъжете, а днес е направо неузнаваема. След няколко опита да се завърне на върха, певицата се е преквалифицирала в продавачка, научи „Уикенд” от нейни колеги.

След раздялата си с „Пайнер“ изпълнителката на „Губя те бавно“ останала без участия и започнала да си търси друг начин на препитание. В момента Гергана работела в голяма верига хранителни магазини. Клиентите на супермаркета в централен столичен квартал дори не подозирали коя е синеоката блондинка, която ги обслужва на касата в „Лидъл”.

Бургазлийката маркирала хранителните продукти без да се притеснява, че някой може да я разпознае. Някогашната фолк звезда се подготвяла за мениджър на магазина, затова трупала опит като преминавала през всички нива на йерархията. Преди да стане продавачка, за кратко тя се трудела в музея „Земята и хората“. Преди 6 години се дипломирала в специалност „Геология“ в Софийския университет, но любовта й към скалите, минералите, полускъпоценните и скъпоценни камъни така и не се превърна в нейна професия.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ