Бойко приключи кабинета „Слави“: Няма да го подкрепим, Христо Иванов го мисли за луд

7 Dni Bulgaria03.08.2021
90

Ситуацията в държавата може да се опише само като пълен хаос. Но отговорността е изцяло тяхна. Още повече, че ние изчакахме вчерашния ден да видим дали няма да се вразумят, но не получихме никакво писмо. Не, че сме и очаквали. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг.

Между редовните и предсрочните избори имаше една илюзия, наложена от останалите партии, че ще може да бъде съставено правителство без ГЕРБ. Чудесно, каза Борисов.

Той обяви решението на Изпълнителната комисия, според което депутатите от парламентарната група на ГЕРБ – СДС ще влязат в пленарната зала, но ще гласуват „против“ кабинет с мандат на „Има такъв народ“.

„Само така ще лъсне докрай уйдурмата около Румен Радев, който е виновен за всичко. Той е разединителя на нацията, той разбива системните партии. Вижте какво прави с БСП! Ще ги гледаме какво ще направят. И как ще го направят. Защото имаме съмнения… Вижте го Христо Иванов, той едва ли не каза, че Слави Трифонов е луд“, добави Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ