Късмет! Да отидеш на гости при баба и дядо в САЩ и да станеш филмова звезда! 9-годишната Люси е спечелила…

холивуд

9-годишната Люси Сивикова от Благоевград ще се снима в Холивуд във филми на „Уолт Дисни“ и „Картун нетуърк“. Тя спечели кастинг за деца в Атланта, на който се яви, докато гостуваше на баба си и дядо си, известните в миналото музиканти Люси и Христо Съботинови, съобщава struma.bg.

На прослушването, организирано от агенцията „John Casablancas MTM”, била майката на талантливата благоевградчанка д-р Цветомира Съботинова, която е главен асистент по пиано във Факултета по изкуствата на Югозападния университет.

„Всичко стана много случайно. Записахме се за участие по интернет по настояване на моята майка, която бе разбрала за кастинга на Холивуд, който започна да изнася част от дейността си в Атланта. Прослушването беше за деца актьори, певци, танцьори, модели. Люси изпя песента на Стиви Уондър „Вяра“, след това я накараха да изиграе етюд на модния подиум. Тя е много артистична, пее, танцува, рисува и се представи много уверено. На другия ден ни се обадиха по телефона за интервю с мениджъра от центъра „Джон Казабланка“, който ни каза, че от 30 участници са се спрели на Люси, която ги впечатлила с излъчването си и с европейския си английски. В интерес на истината, тя говори перфектно английски, който учи от youtube, без да ходи на уроци. Останахме изненадани, когато ни предложиха договор за 3 години, през които Люси ще се снима в продукции на Холивуд – във филми и за реклами. Според клаузите на контракта, 80% от приходите ще бъдат за нея и 20% за компанията”, разказа за неочакваното предложение щастливата майка.

Преди това Люси ще трябва да премине през 6-месечно обучение, което е планирано през зимата. Това означава, че първия срок на предстоящата учебна година третокласничката ще изкара в СУИЧЕ „Климент Охридски“ в Благоевград, а втория срок в американско училище в Атланта, щата Джорджия.

Договорът предвижда снимките да се правят и в европейски компании, така че талантливата благоевградчанка ще бъде по-близо до родителите си и братчето Митко, който свири на барабани.

В момента Люси се готви усилено за концерта с Биг бенда на Благоевград по случай Деня на музиката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ