Драма за Мая Манолова: Маджо й спря кредитната карта, мъжът й я отряза, затъна в борчове

7 Dni Bulgaria05.08.2021
Мая Манолова

Мая Манолова се хвърля в политически пазарлъци без 2 лева в джоба.

Учудващата новина разкри ексклузивно Lupa.bg, цитирайки близък до „Изправи се, БГ! Ние идваме“, запознат с финансовия колапс на бившето червено острие.

„Мая няма лев, не е плащала заплати дори на своите пиари, които бяха на крачка от напускане. Само за техните услуги дължи около 10 000 лева на месец, тъй като нейният пиар №1 – Пепа, папка по 4 бона, а нейните помощници Мария и Воислав Тодоров взимат по 3000. На тях им бави заплатите с месеци“, издаде информаторът на Lupa.bg.

За капак Младен Михалев – Маджо отказа кредитната карта на Мая. От една година „Интернешънъл Асет Банк“ отказва да поднови картата на Манолова и така бившият национален омбудсман буквално скъса джоба.

„Генералът (официалният мъж на Мая Манолова – Ангел Найденов, б.ред.) също я е отрязал и не дава лев, той отдавна се е отдръпнал, там нещата са на изстиване. Коалиционните партньори, които имат кеш – Татяна Дончева, Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, просто я ползват като ракета-носител, тя го знае, но отказват да я финансират“, осветли цялата драма източникът на Lupa.bg.

„Веднъж на 4-5 месеца отнякъде влизат някакви пари и тогава започва да се разплаща с пиарите. В момента Мая дължи и поне четири наема за партийната централа до площад „Славейков“, която дели с адвокатска кантора, толкова е финансово болна е Манолова“, призна нашият източник.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ