Режисьор им смъкна гащите: Слави и Радев играят театър, използват тъпия народ за мюре

7 Dni Bulgaria10.08.2021
Румен Радев 1

Режисьорът и политик Евгений Михайлов изригна със сензационна версия във Фейсбук.

Според него случващото се с ИТН е просто циркаджилък, който до отвлече вниманието от други проблем. А именно подтоготвката на Румен Радев за втори мандат и превръщането на България в президентска република.

Вижте анализа на Михайлов:

Все повече се убеждавам, че от една година у нас се провежда една от най-перфектните операции на руските специални служби.
Крайна цел е този наш народ или „суверенът“, както казва Ст. Трифонов, сам да пожелае едноличното управления на (п)Резидента Радев. Останалото, което ще следва, е описано във втората част на „Планът Решетников“.
Един от главните участници в тази координирана операция, освен „протестърите“ е Слави Трифонов и ИТН.
От априлските избори до днес се прави всичко възможно хората да се отвратят от „яловата либерална демокрация“ и да пожелаят силната ръка на офицерите и ченгетата около Радев.
Никое от предложенията и кандидатурите на ИТН – Петър Илиев, Пламен Николов и др.

не са случайни грешки, а мишени мюрета,

които да привлекат върху себе си огъня, като се отклонява вниманието от основния играч „Резидента“.
В следващите часове и дни ще се наслушаме на призиви да се подкрепи служебното правителство като редовно, независимо с чий мандат! Важното е на фона на Илиев и Николов, Бойко Рашков и Янаки Стоилов да ни се сторят като херувими ненагледни!
Операцията е в завършващата си фаза, и ако успее напълно публиката ще ръкопляска… отгоре на всичко.
БСП разиграва театър и си чисти „токсичния“ имидж, а ДПС наблюдава отстрани, защото тяхното не се губи.
Масовката от партиите на протеста и „полезните идиоти“ от ДБ са захласнати в „изчегъртването“.Особено на ДБ му се привижда и мазно парче от баницата. Правят се, че не виждат как се подменят ръководителите на всички служби, които после  не могат да бъдат сменени отново без укази на президента.
Правят се, че не забелязват и дългосрочните икономически, а и политически планове на краткосрочните служебни „харвардски юпита“ и военните от резерва.
Ееех… този втори резидентски мандат…!!!
Много са добри „братските“ служби – над 70 години командват Петата си колона в България, защото знаят… че тук ИМА ТАКЪВ НАРОД, който е използван за мюре.
Имало е и ще има…
Ще се радвам да не съм прав!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ